QUART DE POBLET REOBRI LA SEUA ZONA PÍCNIC LA PINAETA

La reserva haurà de realitzar-se en les pròpies instal·lacions presentant el DNI

La zona de pícnic de Quart de Poblet «La Pinaeta» tornarà a obrir les seues portes a partir del pròxim 4 de juliol; això sí, seguint en tot moment les imprescindibles mesures de seguretat i higiene que exigeix la crisi sanitària. Aquest espai municipal, dissenyat per al gaudi dels veïns i veïnes, romandrà obert de dijous a diumenge, obrint de dijous a dissabte de 18 a 24 hores i els diumenges i els festius que es determinen en dos torns: un de demà, d’11 a 18 hores, i un altre de vesprada, de 19 a 24 hores.

Quant a la reserva de barbacoes i taules, aquesta es realitzarà en la pròpia instal·lació, en l’horari d’obertura. Les persones empadronades a Quart de Poblet hauran de reservar la mateixa setmana que vagen a fer ús de l’espai i serà necessari presentar el DNI. Cada persona només podrà realitzar la reserva d’una taula per a un únic torn i dia. El dia de la reserva serà obligatori que la persona que ha formalitzat la reserva acudisca, amb el seu DNI, abans de les 13 hores, si ha reservat en el torn de demà, o de les 20.30 hores si és el torn de nit. En cas de no presentar-se, es podrà adjudicar aquesta taula a altres usuaris i usuàries que hagen quedat en espera.

Quant a les persones no empadronades, hauran d’acudir el mateix dia a la instal·lació, si bé, l’ús de l’espai dependrà de la disponibilitat de taules i paellers lliures.

Donada la situació actual, només podran reunir-se 15 persones per taula i no es podrà fer ús de taules auxiliars. A més, es recorda a les usuàries i usuaris que, ara més que mai, han de mantindre en tot moment un comportament cívic i respectar les mesures de seguretat i higiene, així com les normes de la instal·lació.

El recinte de «La Pinaeta», situat al costat del Palau de Justícia de Quart de Poblet, s’ha convertit en un lloc de trobada d’amistats i familiars des de la seua posada en marxa en 2009. Aquest espai disposa d’una zona per a barbacoes, paelles de grandària familiar i gegant, piles de rentada, pipican, contenidors per a reciclatge i espai de jocs infantils, així com banys i taules adaptades per a discapacitats.

Deja un comentario